Betonreparatie / Kunststofvloeren

ELBOPOX HE- HECHTEPOXY

Een thixotrope, twee-komponenten epoxy hechtmiddel, oplosmiddelvrij. Zodanig samengesteld dat de hechting wordt verkregen van verse, nog vochtige beton op reeds verharde beton. De uitharding kan plaats vinden onder nog natte beton of cementmortel.

ELBOPOX-IP VLOERIMPREGNEER

Kleurloos, oplosmiddelhoudend, twee-komponenten impregneer- en verzegelingmiddel, samengesteld op epoxybasis. ELBOPOX IP is speciaal samengesteld voor het behandelen van cement- en betonvloeren met geringe oppervlakteporeusiteit.

ELBOPOX PRIMER-VO

Een primer op basis van een twee-komponentige, oplosmiddelvrije en vochtgevoelige epoxyhars met verdikkingsmiddelen. De primer dient als hechtmiddel tussen het te repareren oppervlak en de reparatiemortels ELBOPOX RM-5, ELBOPOX RM-12 en de ELBOPOX RM-17.

ELBOPOX RM-5

Voor reparaties aan betonconstructies waar zwaardere kunststofmortels niet in één keer opgezet kunnen worden, b.v. voor hangend werk en diepe vullingen. De mortel is zeer goed modelleerbaar en als zodanig eveneens goed geschikt voor houtreparaties.

ELBOPOX RM-12

Een lichtgewichtmortel, welke gebruikt wordt voor het repareren van beschadigde betonconstructies en alle andere reparaties welke voorkomen aan betonconstructie, zowel voor horizontale, verticale en hangend werk.

ELBOPOX-BS DIKLAAGCOATING

ELBOPOX-BS wordt toegepast als slijtvaste coating op cement- en betonvloeren alsmede ter bescherming van ijzer en staal vooral in chemische agressieve milieus. Geschikt voor binnen en buiten.

ELBOPOX EPT SLIJTLAAG

Het beschermen van beton en staal.  Het waterdicht afwerken van cement- en betonvloeren, balkons, garage-afritten, brugdekken, traptreden, al of niet ingestrooid met kwartskorrels of split.

TROFFELVLOEREN -N

Troffelvloeren zijn producten op basis van twee-komponentige oplosmiddelvrije epoxyhars, waarbij vuurgedroogde vulstof als component "C" wordt bijgeleverd. Het type wordt gekozen afhankelijk van de chemische- resp. mechanische belasting.